GHOST TRAIN - Vampires Rock

De spectaculaire classic rockshow GHOST TRAIN van Vampires Rock (UK) voor het eerst naar Nederland. De perfecte kick-off naar Halloween!

Als liefhebber van classic rock hits en scherpe humor vormt deze geweldige UK smash-hit show van Steve Steinman direct een absolute must see! De perfecte kick-off naar Halloween. Ghost Train van Vampires Rock is een denderende classic rockshow met griezelig decor en helse special effects. Al meer dan 15 jaar toert deze show succesvol door de UK en heeft inmiddels al meer dan 1 miljoen dolenthousiaste bezoekers getrokken. De hoofdrol is weggelegd voor Steve Steinman die met zijn geweldige rock stem en satirische humor de uiterst charmante maar duivelse Baron von Rockula speelt. Met zijn evil crew brengt Baron von Rockula op spectaculaire wijze de grootste hits van o.a. AC/DC, White Snake, Rolling Stones, Rainbow, Bon Jovi, Queen, Patty Smith, The Doors en Meat Loaf op het podium. De classic rock-comedy Ghost Train speelt zich af in het New York van 2030, waarin de ‘doden’ levendiger en vitaler zijn dan ooit!

Wanneer de club ‘Live and Let Die’ tot de grond toe af fikt, zijn Baron Von Rockula met zijn band van bloeddorstige ‘vampieren’ genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe stek. Per toeval komen ze langs een verlaten kermisterrein waar de vervallen Ghost Train achtbaan dé perfecte plek is om neer te strijken. De Baron en zijn verdorven aanhang bedenken een gemeen plan om onschuldige slachtoffers de achtbaan in te lokken voor een eeuwige rit in de Rock‘n Roll hel.

Ghost Train, een ongeëvenaarde show vol classic rock hits en humor waarbij stilzitten geen optie is. De geweldige band, de sexy rock chicks, het verrassende decor, de special effects en natuurlijk Steinman’s krachtige zang en gevoel voor humor maken dat je deze show als echte rocker moet zien! 6,7 en 8 oktober 2016 in het Rai Theater te Amsterdam.

Get your ticket to ride - the Ghost Train is about to leave!

Fantastic, Sexy and Very Funny! – Nothingham Post

Vampires Rock Vampires Rock
Vragen en contact Vragen en contact
VOLGENDE PAGINA
WAAR & WANNEER
Onze website maakt gebruik van cookies.   SluitenClose Cookies Jesus Christ Superstar