Data

Donderdag 6 okt. 2016 20:00 GEANNULEERD
Vrijdag 7 okt. 2016 20:00 GEANNULEERD
Zaterdag 8 okt. 2016 20:00 GEANNULEERD

Prijzen

Golden seats€ 65,00
1e rang€ 59,00
2e rang€ 52,00
3e rang€ 47,00
Het concertgebouw

Telefonisch bestellen

Het concertgebouw
DE ZAAL:
De theaterzaal combineert sfeer met hoogstaande techniek. Een ruimte met een fantastische akoestiek en comfortabele stoelen met veel beenruimte, waar maar liefst 1750 gasten kunnen genieten van een avond uit. Wil je alvast een kijkje nemen in de zaal en er virtueel rondwandelen? Klik hier voor de Google Indoor View.

Klik hier voor de plattegrond van de zaal.

Klik hier voor de plattegrond van het balkon.

BEREIKBAARHEID & PARKEREN:
RAI Amsterdam is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid op en buiten het terrein. RAI Amsterdam ligt op 8 minuten van het stadscentrum

Per trein:
De RAI heeft een ‘eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van het RAI-complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt. Voor meer informatie raadpleeg de NS Reisplanner op www.ns.nl.

Per tram, metro en bus:
Tram 4 rijdt tussen de RAI (halte Europaplein), het centrum van Amsterdam en Amsterdam Centraal. Vanaf station Amstel kunt u de RAI bereiken met metro 51 en bus 62 of 65. Metro 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam Centraal. Metro 50 onderhoudt een regelmatige dienst tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein en stopt bij station RAI.

Parkeren:
  • Gemakkelijk te bereiken parkeergarage direct aan de ring A10
  • Meerdere overdekte parkeergarages
  • U parkeert uw auto in de meeste gevallen op maximaal 200 meter van de ingang van uw evenement.
  • Bezoekt u het theater, Strandzuid/Zuidpool of THE ROAST ROOM? Koopt u dan een parkeerkaart op locatie.
  • Komt u als leverancier? Kijk dan in ons leveranciersgedeelte.
  • Tijdens evenementen is de parking van RAI Amsterdam de voornaamste parkeergelegenheid voor haar bezoekers en exposanten. Direct gelegen aan de afslag van de A10 (afslag 9) biedt de parking van RAI Amsterdam plaats aan ca. 2.500 auto’s.
Minder valide:
RAI Amsterdam heeft in elke parkeergarage mindervaliden parkeerplekken. Deze zijn dichtbij de voetgangersuitgang van de parkeergarage gesitueerd. Mindervaliden betalen het normale 24-uurs parkeertarief.
ETEN & DRINKEN:
Grand Café
Het moderne en sfeervolle Grand Café is een ontmoetingsplek bij uitstek, voor een smakelijke lunch of diner of een borrel voorafgaand of na afloop van een voorstelling. Ook dit seizoen heeft u de mogelijkheid om van een speciaal theatermenu te genieten in ons Grand Café. Er is keuze uit een twee- of driegangenmenu en het kindermenu voor de jonge theaterbezoeker. Uiteraard zijn er ook vegetarische gerechten aanwezig.

Pauze-arrangement
Reserveer hier uw tafel voor in de pauze met nootjes, bittergarnituur en drankje naar keuze (bier, fris en wijn) voor € 7,50 (per persoon) en voor kinderen onder de 12 jaar € 5,50. Wilt u een tafel reserveren in ons theaterrestaurant?
Vul hier uw gegevens in.
waar en wanneer waar en wanneer
Volgende pagina
UITVOERENDEN
Onze website maakt gebruik van cookies.   SluitenClose Cookies Jesus Christ Superstar